Előzze meg versenytársait reszponzív weblappal!

Jelenlegi oldala alapján ingyenesen elkészítjük személyre szabott fejlesztési tervét.

Szolgáltatásaink

Mobilra optimalizálva

Ügyfelei több, mint fele már mobilkészülékről böngészi az internetet. Számtalan példáját láthatjuk annak, hogy mennyire lelombozó egy széteső, kis képernyőről kezelhetetlen oldalt böngészni.

Amennyiben weblapja nem "mobilbarát", azaz felépítése nem igazodik a különböző méretű megjelenítőkhöz, felhasználói élménye nagyságrendekkel romlik. Ez kihat a megítélésére is, ami egy sikeres üzlet esetében kulcsfontosságú lehet.

Szerintünk a mai világban egy weblapnak minden eszközön meg kell állnia a helyét, tehát (míg mások a mobiloptimalizációt külön szolgáltatásként számlázzák) mi nem számolunk fel további díjat a modern felépítésért.

Google-barát weboldal

"Megnézem a találatok második oldalát, mert az is érdekel, ami csak oda jut fel" /senki, soha/

A Google folyamatosan fejleszti keresőjének algoritmusát, így a pár évvel ezelőtt népszerű SEO megoldások nem mindig bizonyulnak hatásosnak.

Aki azt mondja, hogy fizetett szolgáltatások nélkül hosszú távon garantálja Önnek a Google találati lista első helyét, lehetetlen küldetésre vállalkozik.

Amit megígérhetünk Önnek: a fejlesztés ideje alatt igény szerint segítünk olyan online marketingstratégiát kialakítani, melyet követve jelentős javulást érhet el ezen a téren. AdWords szakértőink segítségével szinte garantált a siker a Google hirdetési lehetőségein keresztül.

Kevesebb, mint egy hónap alatt

Tudjuk, hogy az idő mindenki számára kulcsfontosságú tényező. Megesik, hogy nincs lehetőség eléggé korán tervezni, vagy az utolsó pillanatban történnek változások.

Ha szüksége van rá, magasabb prioritással kezeljük megrendelését. Az oldal már működő vázát ebben az esetben akár 2 hét elteltével kipróbálhatja, majd a megrendelést követő hónapban kész weboldallal állhat potenciális fogyasztói, vagy üzlettársai elé.

Mivel magunk is rendelkezünk gazdasági végzettséggel, igény szerint az építési folyamat terheit egy alapos brief elkészülte után levesszük a válláról. Elég a kész termékben gyönyörködnie.

Ismerje meg látogatóit!

Egy jól működő, látogatott weboldal jóval több, mint puszta esztétikum. Megfelelő kommunikációt és marketingstratégiát követve saját piackutatást is végezhetünk vele. Ez bizonyos kérdésekben súlyos költségektől menti meg a vállalkozásunk, de bármilyen időpontban hasznos visszajelzés.

Látogatóit a Google szolgáltatásainak köszönhetően kor, nem, lakhely alapján tudja majd csoportosítani, hogy az oldal bizonyos részein eltöltött időt és aktivitásukat elemezze.

Termékeinket abban a szellemiségben építjük és úgy készítjük elő, hogy azokat a megrendelőjük is többre használhassa majd.

Referenciák

Rólunk

A 2015-ös tél közepén még barátként beszélgettünk a terveikről az egyetemi tanulmányok végéhez közeledve. Több kreatív projekten és rendezvényen dolgoztunk korábban együtt, így jól megismerhettük egymást. Nem telt sok időbe rájönnünk, hogy csapatként nagyszerűen kiegészítjük egymást, és eldöntöttük: közös vállalkozásba kezdünk. A vállalkozási profilt a hasonló célok mellett az erősségeink alapozták meg. A webfejlesztés nagyon jó kiindulási alap a munkánkhoz, és ennek alapján szeretnénk tovább bővíteni a szolgáltatásaink körét.

Vállalkozó és dolgozó ismerőseinken keresztül tudtuk meg, hogy a webes megjelenés ijesztő, drága és bonyolult feladatnak tűnik, főleg a kis- és középvállalatok számára. Ezen a ponton már nem engedheti meg magának senki a hobbyból összedobott oldalt, viszont a prémium szolgáltatások ára igen magas. Úgy gondoljuk, hogy a legkisebb vállalkozásnak is fontos, hogy jelen legyen az interneten. Ügyfeleinket rugalmas hozzáállással és személyre szabott ajánlattal, tanácsokkal szeretnénk megnyerni. Ne hagyja, hogy kárba vesszen a vállalkozásába fektetett idő! Szánjon ránk egy percet és kérjen ajánlatot!

Békési Gergely

Founder, IT developer

"Azt mondják, lehetetlen. Azt mondom, csináljuk meg!"

"Az ördög sem rokonszenves, és mégis jobban kedvelik, amikor gonosz, mint ha bölcsődalokat énekelne. Az ember ragaszkodik az illúzióihoz."

Trapacs Szabolcs

Founder, Sales manager

"Ha azt ígértem, hogy egy hét alatt elkészül, akkor az pontosan 7 nap múlva lesz az asztalodon!"

"Rendelkezünk a képességgel, hogy áttervezzük a világot az elménkkel, majd tetteink révén valóra váltsuk elképzeléseinket."

Paholcsek Bálint

Copywriter, Designer

"Létezik-e a legjobb, vagy legszebb bármiből? Nem hiszem. Viszont próbálkozni szabad."

"Gondolkodni annyi - mondta -, mint látni a láthatót, ami megláttatja veled azt amit addig nem láttál, és így végül megláthatod a láthatatlant."